Terugbetalingsbeleid

Onze polis duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen restitutie aanbieden.
Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.


Om je retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.


Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te informeren dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als je wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op je creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.


Neem contact op met support@gamerfinitie.nl als je een restitutie voor je bestelling wilt, zodat we een restitutieverzoek voor je kunnen maken. Het retouradres is:

Gamerfinitie B.V.
Of 20, PB A2879
2491DC, s’Gravenhage
Nederland

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw verzendkosten voor het retourneren van uw artikel (tenzij het product voor aankomst beschadigd / kapot was, in dit geval zullen we een retourlabel verstrekken). Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.


Als je een artikel van meer dan $ 75 verzendt, overweeg dan om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Nederlands