GOED VOOR JOU.

GOED VOOR DE PLANEET.

GAMERFINITIE is een energiedrank op poederbasis die je concentratie en focus hoog houdt terwijl je geniet van je favoriete spel. Onze formule bevat vijf ingrediënten die je game-ervaring naar een nieuw niveau tillen. Of het nu gaat om pc-, console- of mobiele games – of je nu een lekker drankje wilt of je prestaties wilt verbeteren – onze Booster is geschikt voor iedere gamer!

WAT IS FSSC22000?

Voedselveiligheidssysteemcertificering (FSSC) 22000 is een internationaal geaccepteerd certificatieschema gebaseerd op een combinatie van ISO 22000 sectorspecifieke PRP en FSSC aanvullende eisen. FSSC 22000 is ontwikkeld als antwoord op de vraag van klanten naar een herkenbare standaard waaraan een voedselveiligheidsmanagementsysteem kan worden gemonitord en gecertificeerd. ty-systeemcertificering (FSSC) 22000.


FSSC 22000 wereldwijde erkenning gekregen van het GFSI (Global Food Safety Initiative) en andere voedselveiligheidsprogramma's zoals BRC of IFS. Het certificatieschema is eigendom van de Stichting Certificatie Voedselveiligheid.


FSSC 22000 is ontwikkeld voor de certificering van voedselveiligheidssystemen, die de veiligheid van producten waarborgen tijdens de primaire productie van dierlijke producten, de vervaardiging van bederfelijke dierlijke en/of plantaardige producten, lang houdbare producten en (andere) voedselingrediënten zoals zoals additieven, vitamines en biologische culturen, diervoeder en diervoederproductie en productie van voedselverpakkingen, en recent ook catering, detailhandel/groothandel en transport- en opslagdiensten.

Meer ervaren

NEEM CONTACT OP

STUUR ONS EEN BERICHT

Heb je ideeën voor het merk? Feedback? Wil je samen met ons creëren? Laat maar een berichtje achter.

GAMERFINITIE@GMAIL.COM

WAARSCHUWINGEN

Gebruiksaanwijzing: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. De dagelijkse consumptiehoeveelheid komt overeen met 1x 8g (volle maatlepel). Niet geschikt voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Niet bedoeld voor langdurig gebruik en niet als vervanging van een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele en droge plaats. Beschermen tegen directe hitte en licht.

Nederlands