OVER ONS

Elke dag een betere versie van onszelf zijn. Dat is waar we bij GAMERFINITIE naar streven. Het doorstaan van levensuitdagingen, avonturen, werk, sport, studie, enzovoort, vereist energie, focus en toewijding. We schakelen meestal over op een drankje met suiker als we weinig energie voelen. Suiker is de meest verslavende stof en gif voor ons lichaam.

Bij GAMERFINITIE wilden we daar verandering in brengen. In samenwerking met experts hebben we GAMERFINITIE ontwikkeld, een suikervrije energiedrank op poederbasis die maximale energie geeft met een verfrissende natuurlijke smaak.

We hebben grote plannen en dit is nog maar het begin van ons verhaal. Volg ons op sociale media en maak deel uit van onze reis.

HET BEGIN

Mijn naam is Alexander Heinrich. Ik speel graag spelletjes, het liefst na werk met mijn broertje. Na een lange dag op werk was het soms moeilijk om gefocust te blijven en moest ik een energiedrankje of cola pakken om wat energie te krijgen. Maar het effect duurde nooit lang en resulteerde in een suikerdip, waardoor ik me nog vermoeider voelde. Op een avond tijdens een gamesessie, die ik overigens steeds verloor van mijn broer, vroeg ik me af waarom er geen energiedrank op maat was voor gamers. Een drankje om hun concentratie op hoog niveau te houden, hen te helpen gefocust te blijven en hun algehele prestaties te verbeteren! En zo is GAMERFINITIE ontstaan.

EERSTE STAPPEN

GAMERFINITIE is een energiedrank op poederbasis uit Nederland. Omdat ons product op poederbasis is, heb je de mogelijkheid om het aan te passen aan je behoeften. U kunt meer water toevoegen, afhankelijk van uw behoeften, om je drank zoeter of minder zoet maken. Je kunt ook een volle schep in je shaker doen, of je maakt er een halve schep van. Het is gemakkelijk te gebruiken. Je vult een shaker of glas met water, nadat je er een schepje aan hebt toegevoegd. Om GAMERFINITIE volledig op te lossen met water schud je de shaker of roer je het met een lepel in je glas. Nu ben je klaar: GAME ON.

HET PRODUCT

Toen ik begon met gamen, maakte ik vaak ruzie met mijn ouders over het feit dat gamen een echte sport is. Een paar jaar later zijn er tal van onderzoeken die kunnen aantonen dat e-sport inderdaad vergelijkbaar is met voetbal of het lopen van een marathon. Een professionele E-atleet of een casual gamer vereist de hoogst mogelijke concentratie, snelste reacties en een hoog uithoudingsvermogen. GAMERFINITIE heeft als doel gamers te ondersteunen in hun veeleisende sport, zodat zij fantastisch momenten kunnen beleven. .

Sport vs Esports

ONTMOET ONS MEDEWERKER

NEEM CONTACT OP

STUUR ONS EEN BERICHT

Heb je ideeën voor het merk? Feedback? Wil je samen met ons creëren? Laat maar een berichtje achter.

GAMERFINITIE@GMAIL.COM

ONZE PARTNERS

Graag stellen wij u ons team voor, elk met een andere achtergrond. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal GAMERFINITIE hebben getest, gebruiken voor eigen gebruik en enthousiast promoten.

SOCIAL MEDIA

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende manieren om in contact te blijven met degenen om wie we geven. Iedereen heeft ook zijn eigen voorkeur voor sociale media - gelukkig laten we je niet kiezen.

Nederlands