Mijn naam is Alexander Heinrich. Ik speel graag spelletjes, het liefst na werk met mijn broertje. Na een lange dag op werk was het soms moeilijk om gefocust te blijven en moest ik een energiedrankje of cola pakken om wat energie te krijgen. Maar het effect duurde nooit lang en resulteerde in een suikerdip, waardoor ik me nog vermoeider voelde. Op een avond tijdens een gamesessie, die ik overigens steeds verloor van mijn broer, vroeg ik me af waarom er geen energiedrank op maat was voor gamers. Een drankje om hun concentratie op hoog niveau te houden, hen te helpen gefocust te blijven en hun algehele prestaties te verbeteren! En zo is Gamerfinitie ontstaan.

Gamerfinitie is een energiedrank op poederbasis uit Nederland. Omdat ons product op poederbasis is, heeft u de mogelijkheid om het aan uw behoeften aan te passen. Afhankelijk van je behoefte kun je water toevoegen, je kunt het zoeter of minder zoet maken. Je kunt ook een volle schep in je shaker doen, of je maakt er een halve van. Het is gemakkelijk te gebruiken. Je vult een shaker of glas met water, nadat je er een schepje aan hebt toegevoegd. Om Gamerfinitie volledig met water op te lossen, schudt u de shaker of roert u deze met een lepel in uw glas. Nu ben je klaar om te SPELEN.

Toen ik begon met gamen, maakte ik vaak ruzie met mijn ouders over het feit dat gamen een echte sport is. Een paar jaar later zijn er tal van onderzoeken die kunnen aantonen dat e-sport inderdaad vergelijkbaar is met voetbal of het lopen van een marathon. Een professionele E-atleet of een casual gamer vereist de hoogst mogelijke concentratie, snelste reacties en een hoog uithoudingsvermogen. Gamerfinitie heeft als doel gamers te ondersteunen in hun veeleisende sport, zodat zij fantastisch momenten kunnen beleven. .

Hier is een artikel voor meer informatie:

Sport versus e-sport

Nederlands