Meer dan 50.000 GAMERFINITIE geserveerd.

ONTDEK ONZE BESTSELLER

Minder dan € 1 per portie.

Aardbei Kiwi

Mango Passievrucht

Bundle Big

WAAROM GAMERFINITIE

40 PORTIES

PER TUB

20 Kcal

PER DRANK

GEEN SUIKER CRASH

MEER

MILIEUVRIENDElIJK

DANKZIJ MINDER BLIKJES

EEN PORTIE

KOST MINDER DAN € 1

NUL

PRESERATIEVEN

BOOSTER FORMULE

POEDER

GEMAAKT IN NL

DOOR EXPERTEN

WAAROM ZIJN WE GAMERFINITIE BEGONNEN?

EEN GEZONDE ENERGY DRINK? WIJ LATEN ZIEN DAT HET MOGELIJK IS!

Elke dag een betere versie van onszelf zijn. Dat is waar we bij GAMERFINITIE naar streven.

Het doorstaan van levensuitdagingen, avonturen, werk, sport, studie, enzovoort, vereist energie, focus en toewijding. We schakelen meestal over op een drankje met suiker als we weinig energie voelen. Suiker is de meest verslavende stof en gif voor ons lichaam.

Bij GAMERFINITIE wilden we daar verandering in brengen. In samenwerking met experten hebben we GAMERFINITIE ontwikkeld, een suikervrije energiedrank op poederbasis die maximale energie geeft met een verfrissende natuurlijke smaak.

We hebben grote plannen en dit is nog maar het begin van ons verhaal. Volg ons op sociale media en maak deel uit van onze reis.

MAKKELIJK TE MAKEN

WATER

Vul de shaker met 500 ml koud water.

Voeg ijsblokjes toe!

LEPEL

Voeg één schepje GAMERFINITIE energiepoeder toe aan de shaker met water.

SCHUDDEN

Meng de GAMERFINITIE energiepoeder en water met elkaar door goed te schudden met de shaker.

PRESTEREN

Geniet van jouw GAMERFINITIE energiedrank en til je gameprestaties naar het volgende niveau!

ONTDEK NU

Extra energie en concentratie op een verfrissende & eenvoudige manier.

Samples
Booster
Bundel
Merchandise

VEEL GESTELDE VRAGEN

ALLES WAT JE MOET WETEN.

GAMERFINITIE is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van gamers. De hoogwaardige ingrediënten in onze Booster ondersteunen uw reactiviteit en langdurige concentratie. GAMERFINITIE overtuigt ook met topsmaak en is gemaaky in Netherland. Koop nu je eerste Gamerfinitie Booster en je zult zien dat GAMERFINITIE een niveau voorloopt op conventionele energiedranken en andere cafeïnehoudende producten.

We raden stilstaand water aan. Dan kun je het heel goed schudden. Als u bruisend water wilt gebruiken, meng dan alleen met een lepel en schud niet.

GAMERFINITIE is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van gamers. Toch kun je Gamerfinitie ook drinken tijdens het sporten of studeren, omdat je ook profiteert van langdurige concentratie en verbeterde responsiviteit.

Er zijn geen overheids- of regelgevende beperkingen op de verkoop van cafeïnehoudende dranken. Adolescenten en zwangere vrouwen mogen alleen dranken consumeren die cafeïne bevatten onder toezicht. Daarom raden we het verbruik van GAMERFINITIE aan vanaf 16 jaar.

De aanbevolen dagelijkse inname is 1 x 8 gram (8 gram = één opgehoopte maatlepel). De aanbevolen dagelijkse inname mag niet worden overschreden. U kunt deze hoeveelheid echter in meerdere porties verdelen (bijv. 2x 4 gram). Verhoogd cafeïnegehalte (250 mg per portie). Niet aanbevolen voor kinderen, tieners, zwangere vrouwen en zogende moeders. Wij raden consumptie aan vanaf 16 jaar.

Helaas mogen we geen medisch advies geven. Als u specifieke vragen heeft over de ingrediënten in onze boosters, neem dan contact op met een arts of apotheker die u vertrouwt. Dit zal u in dit opzicht zeker helpen.

Nederlands